Zrinka Zekulić s bloga Gladuša pripremila je recept za ukusan desert pun proteina.
Sastojci:
100 g tostiranih lješnjaka ili badema
30 g kokosovih mrvica
40 g Amo Essere maslaca bez laktoze
600 g Protein+ skyra
1 vanilin šećer
2 žlice Dolciando meda
4 kriške ananasa
Zvijezda recepta:
600 g Land Skyra
Priprema
Sve sastojke za bazu stavite u multipraktik i miksajte dok se svi sastojci ne spoje. Baza će na prvu biti mrvičasta, ali utiskivanjem u čaše i stajanjem u hladnjaku će se stisnuti.
Žlicom je utisnite na dno zdjelice (čaše) i stavite u frižider dok pripremate kremu.
Mikserom izmiješajte sve sastojke za nadjev pa izlijte nadjev na tijesto.
Pomiješajte skyr, vaniling šećer i med.
S malo maslaca bez laktoze premažite grill tavu i ispecite kriške ananasa.
Prijavite se na newsletter
Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.