Pametna kupnja


Kajgana od tofua

2
5 minuta
5 minuta

SASTOJCI

  • 150g svježeg tofua
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • ¼ žličice kurkume
  • ¼ žličice slatke crvene paprike
  • Prstohvat soli
  • Na vrh noža granule češnjaka (po želji)
  • 3 žlice sojinog mlijeka
  • 2 komada Amo Essere tosta bez glutena

PRIPREMA

1. Cijeli komad tofua prvo dobro posušite u kuhinjskom ubrusu.Rukama ga namrvite na sitne komadiće.
2. Zagrijte žlicu maslinovog ulja na tavi i kada se zagrijalo dodajte namrvljeni tofu.
3. Začinite solju, kurkumom, slatkom paprikom i granulama češnjaka.
4. Dinstajte dok ne primjetite da se tofu lagano zarumenio.
5. Dodajte 3 žlice mlijeka, smanjite vatru i uz miješanje pržite još minutu.
6. Servirajte na toplom tostu s nasjeckanim suhim rajčicama i svježom salatom.

NOVO OTVORENJE
12. rujna 2024.
Dugo Selo
Ulica hrvatskog preporoda 70, Dugo Selo 10370
Pretražite unutar:

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.