Pametna kupnja


Pašta s rajčicom i tunom

2
10 minuta
20 minuta

SASTOJCI

  • 150g Amo Essere integralnih špageta
  • 400g sjeckane rajčice
  • 1 konzerva tune (160g)
  • 1 žlica maslinovog ulje
  • 4 komada slanih inćuna
  • 2 režnja češnjaka ili češnjak u granulama
  • 1 puna žličica smeđeg šećera
  • Sol
  • Žličica suhog bosiljka/origana
  • Papar

PRIPREMA

1. Na žlici maslinovog ulja i na laganoj vatri popirjajte sitno nasjeckani češnjak i nasjeckane slane inćune.Pazite da češnjak ne pogori da jelo ne bude gorko.
2. Češnjak možete zamijeniti s češnjakom u granulama kada budete dodavali ostale začine.
3. Dodajte sjeckanu rajčicu, šećer, sol (pripazite na količinu zbog slanih inćuna) i suhe začine po želji. Ako imate svježe začine, natrgajte ih direktno u lonac. Kuhajte rajčicu na laganoj vatri 10ak minuta, povremeno miješajući i potom joj dodajte ocijeđene komade tune. Ukoliko je rajčica prekisela nakon 10ak minuta kuhanja, dodajte još malo smeđeg šećera.
4. Kuhajte još 5 minuta i potom umiješajte skuhane špagete koje ste skuhali u slanoj vodi po uputama s pakiranja..Po vrhu možete naribati parmezana i natrgani svježi začin (bosiljak)

Recepti za vas

Romantična večera u dvoje ili veseli stol s prijateljima?

Za svaku prigodu potreban vam je savršen jelovnik koji treba pažljivo pripremiti, počevši od odabira namirnica.

Dopustite da vas inspiriraju naši recepti i oduševite svoje goste!

SAZNAJ VIŠE

Zalogaji s rižinim krekerom

SAZNAJ VIŠE

Slatki muffini od tikve

SAZNAJ VIŠE

Pašta s rajčicom i tunom

SAZNAJ VIŠE

Čokoladni puding

SAZNAJ VIŠE

Chia puding s kruškama

SAZNAJ VIŠE

Čokolada s rižom

SAZNAJ VIŠE

Čokoladni puding od tofua

SAZNAJ VIŠE

Energetske pločice

SAZNAJ VIŠE
NOVO OTVORENJE
12. rujna 2024.
Dugo Selo
Ulica hrvatskog preporoda 70, Dugo Selo 10370
Pretražite unutar:

Prijavite se na newsletter

 

Budite u tijeku sa svim novostima iz Eurospina
i pretplatite se na naš newsletter.